Spaans leren in Spanje

Instituto Horizontes Taalschool Madrid

Instituto Horizontes is een samenwerking aangegaan met een goede taalschool in Spanje met vestigingen in Madrid, Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla en Alicante (andere steden in Spanje of andere landen op aanvraag). Dit betekent dat studenten nu ook de mogelijkheid hebben een intensieve cursus te volgen in Spanje zodat het Spaans ook direct in praktijk gebracht kan worden.

Belangrijk te weten is dat deze taalschool uitermate geschikt is voor alle leeftijden en niet zoals zoveel taalscholen zich alleen richt op jonge studenten.

Lessen worden op dezelfde manier als bij Instituto Horizontes gegeven; dus in kleine groepjes, in een moderne locatie. De taalschool maakt gebruik van prisma. Boeken zijn bij de prijs inbegrepen.

De hoofdvestiging van de taalschool ligt vlakbij metrostation Bilbao, aan de rand van het toeristische centrum van Madrid. Een team van ervaren, goed opgeleidde en enthousiaste docenten wil je graag helpen Spaans te leren. Er is een lounge aanwezig met een aantal computers, kranten en een school-bibliotheek waar je boeken en films kunt lenen.

Elke cursist krijgt een persoonlijk advies over zijn/haar niveau. De verschillende curssusen beginnen elke maandag. (behalve voor absoluut beginners op vastgestelde data, zie brochure)

Hierbij wat prijsindicaties bij boeking via Instituto Horizontes voor de taalschool in Madrid:

inclusief: lessen, boeken, diploma, internet, bibliotheek, activteiten programma
exclusief: inschrijvingskosten (€ 45), accommodatie, vervoer naar Madrid en eventuele extra's

Cursus kosten per week
6 uren groepsles per week € 45
10 uren groepsles per week € 75
20 uren groepsles per week € 140
25 uren groepsles per week € 190
20 uren groepsles per week + 5 uur privéles € 250
20 uren groepsles per week + 10 uur privéles € 360

Het is ook mogelijk vervoer naar Madrid (vliegtuig of eventueel trein) te boeken en ook is er de mogelijkheid een accommodatie in de nabijheid van de school te boeken, zoals een kamer bij een Spaanse familie, een appartement, een pension of een hotel.

Interesse? Lees de brochure even door of neem even contact op:
Telefoon: 06-48566315 of per email: taalschool@horizontes.nl