Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Privélessen

De privélessen Spaans zijn 1 op 1 met de docent. Deelname van extra personen is mogelijk (maximaal 3). In de lessen komen alle vaardigheden aan bod, maar de spreekvaardigheid is de belangrijkste. Ik heb hiervoor veel lesmateriaal, praktijkgerichte dialogen, gesprekjes, en spelletjes om de woordenschat uit te breiden en de geleerde grammatica toe te passen. We spreken zoveel mogelijk Spaans in de lessen, altijd op het niveau van de cursisten en de begeleiding is gericht op uw situatie

U bepaalt zelf hoelang u les wilt volgen, wanneer u begint en stopt. Er is geen vooraf vastgesteld lesprogramma, deze wordt afhankelijk van uw doel met het Spaans door de docent gemaakt Privéles is sneller en effectiever dan de groepscursus afhankelijk van je eigen werk. U kunt zonder voorwaarden de lessen voor een periode onderbreken en gewoon weer verder gaan waar u gebleven was.

Om te bepalen welk niveau het best bij jouw kennis past, kun je eerst een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek hebben. Tijdens dit intakegesprek kunnen we elkaar wat beter leren kennen, en we kijken aan wat is uw doel (Is het voor vakantie, werk, emigreren, etc), en bespreken welke cursus het beste bij u past (groeps- of privéles, conversatie, etc).

Aan de hand van een paar eenvoudige oefeningen bekijken we uw taalniveau (beginner of ervaren), zodat wij weten welk niveau u het beste kunt starten. We overleggen ook welke lesvorm het meest geschikt voor u is (groeps- of privéles). En u krijgt te horen welk eindniveau haalbaar is.

Tussenevaluatie

Halverwege de cursus meten we met een vragenlijst de tevredenheid van de cursisten over de cursusinhoud en de lesmethode. Ook kunnen zij aangeven of ze voldoende voortgang maken. Afhankelijk van de uitkomsten is het mogelijk om het programma tussentijds aan te passen.

Eindverslag

Na afloop van de cursus ontvangt u een eindverslag van Instituto Horizontes. Hierin staat een eindevaluatie over de tevredenheid van de cursist. Maar ook een verslag van de inhoud van de cursus en van de vorderingen van alle cursisten. Deze vorderingen beoordelen we volgens de richtlijnen van het Europese referentiekader en aan de hand van de specifieke leerdoelen die we van tevoren hebben besproken.