¿Estudiar español? - Spaans leren?

Instituto Horizontes heeft als doel om mensen te begeleiden die op een leuke manier, snel en gedegen Spaans willen leren. De naam Horizontes (horizon) is gekozen om de horizon van de cursist te verbreden door, buiten de Spaanse taal, ook inzicht te geven in verschillende aspecten van de Spaanse en Latijn- Amerikaanse cultuur.

Spaans is een wereldtaal. Meer dan 400 miljoen mensen spreken Spaans. Het is na Chinees en Engels de meest gesproken taal ter wereld.

Heb je altijd interesse gehad in de Spaanse taal? Wil je ook graag jezelf verstaanbaar maken in de Spaanstalige landen, of wil je ook begrijpen wat er geschreven/gezegd wordt in deze landen? Heb je misschien al eens Spaanse lessen gehad en wil je je niveau weer eens ophalen of heb je simpelweg 1-op-1 lessen hard nodig om je cijfers voor Spaans op te halen?

Instituto Horizontes biedt betaalbare cursussen en lessen aan van kleine groepen, tot privéles bij jou thuis

De lessen zijn voor iedereen die Spaans wil leren met plezier, individueel, of in kleine groepen en op verschillende niveaus.

Instituto Horizontes bied zowel privéles als groepsles, in conversatie, lezen, luisteren, schrijven en grammatica, aan beginners en gevorderden.

In de lessen komen alle vaardigheden aan bod, maar de spreekvaardigheid is de belangrijkste. Er is hiervoor veel lesmateriaal, praktijkgerichte dialogen, gesprekjes, en spelletjes om de woordenschat uit te breiden en de geleerde grammatica toe te passen.

We spreken zoveel mogelijk Spaans in de lessen, altijd op het niveau van de cursisten.

De lessen/cursussen worden in onze eigen lesruimte gegeven maar bij u thuis of andere locaties zijn uiteraard ook bespreekbaar.

In het kort bieden we :

  • Spaanse en Nederlandse les
  • voor particulieren en voor bedrijven
  • voor alleen spreekvaardigheid, of voor een combinatie van spreek- en schrijfvaardigheid
  • maatwerk: les op uw niveau, geschikt voor uw persoonlijke doel (vakantie, werken, emigreren)
  • zowel groepslessen als privélessen
  • bevoegd docent met ruim vijf jaar ervaring
  • afwisselende lessen dankzij leuke opdrachten, visuele elementen en grappige spelletjes
  • extra oefenmateriaal beschikbaar via besloten cursistengedeelte van deze website

Instituto Horizontes werkt in principe in de regio Helmond - Eindhoven - Deurne - Asten - Someren - Lierop - Weert - Best - Son en Breugel